Tammikuun talvea

torstai 28. tammikuuta 2016

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin vaihdikkaasti. Töissä on ollut kiirusta ja myöskään vapaa-ajan vieto-ongelmaa ei ole ollut. Kylpylässä on käyty rentoutumassa. Paukkupakkasista ja lumesta on saatu nauttia, kuten myös jo vesisateesta. Luistelemassa ollaan käyty kertaalleen ja Miikka ehti jopa kolmasti hiihtoladuillekin. Toiveena olisi saada vielä lumi ja pakkaset takaisin. 



Muutamia kuvia alkuvuodesta. Tässä uutta vuotta vastaanottamassa.


Vietettiin uusivuosi ihan kotosalla, kuten viime vuonnakin. Sitä on kaiketi tullut sen verran vanhaksi ja mukavuudenhaluiseksi ettei vaan viitsi lähteä minnekään. Vuoden vaihtuessa ja rakettien paukkuessa taivalla, istuimme ulkona porealtaassa. Mietittiin samalla, että pitäisiköhän sitä jotakin lupailla alkaneen vuoden kunniaksi. 


Pakkanen mahdollisti jäälyhtyjen teon. Tänään töistä tullessa niistä ei enää ollut jäljellä kuin pelkät pohjat. Surkea näky vesisateessa. Olivat ne yksinkertaisuudessaan kauniita pakkasella. 


Näitä minulla oli joskus pihalla lapsuudessakin.


"Perjantaikukat" ovat ilmestyneet jälleen. Joulun alla kotia oli koristamassa pitkäkestoisempia joulukukkia. Nyt on jälleen palauduttu leikkokukkien pariin. 




Yllä aivan ihana Magnolian oksa. Nupusta aukeni niin kaunis vaaleanpunainen kukka. Tuoksu on hyvän hentoinen. Kerrankin onnistuin löytämään näitä oksia. Tämän löysin Raumalta lempikukkakaupastani. 


Jotain uutta keksimme olohuoneeseen. Tämän sivupöydän myötä minullakin on nyt oma pöytä olohuoneen tuolini vieressä. "Perin" Miikan käytössä olleen pikkupöydän. Uuden pöydän myötä tilaa tuli lisää "tilpehöörillekin". 

Näin se vuosi etenee. Viikonloppuna on jälleen tarkoitus mennä Raumalla käymään. Tarkoituksena on ainakin kierrellä Vanhan Rauman liikkeitä ja syödä brunssia äitini ja siskoni kanssa. Kyläilyä luvassa. 



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

by mlekoshi